s
r
 

Check hier hoe het circuit van Zandvoort tot leven kwam in F1 2020

Het is soms verbazingwekkend om te zien hoe het er in-game in games aan toe gaat. Het lijkt haast de normaalste zaak van de wereld voor gamers dat ze kunnen knallen, racen, springen, vliegen of whatever er te beleven valt in videogames. 

Zelf heb ik al vaak de kans gehad om de mensen achter de games te ontmoeten en de studio's te bezoeken om te zien hoe sommige van die games tot stand komen. Het is vaak heel straf om te zien wat die mensen allemaal kunnen en welke toeren ze soms moeten uitsteken om de games zo realistisch mogelijk in beeld te brengen.

Neem nu F1 2020. Als je over het asfalt scheurt in Zandvoort, dan wil je toch dat het circuit er uitziet zoals in het echt? En dat de wagens zich op het circuit gedragen zoals dat ook bij de echte F1-piloten het geval is.

Deze documentaire, die zo'n 25 minuten duurt, is dan ook heel erg de moeite voor de fans van F1-games. De makers tonen ons van A tot Z hoe ze er in geslaagd zijn om het circuit van Zandvoort tot leven te brengen in F1 2020. Heel erg interessant!

Releasedatum
07/10/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments