Check hier de cinematic intro van de Netflix-serie rond Dragon's Dogma

Fans van een van de beste RPG's van de voorbije jaren, namelijk Dragon's Dogma, die zullen ongetwijfeld ongeduldig uitkijken naar de première op 17 september van de animeserie op Netflix rond hun favoriete game.

Ook de intromuziek mag er trouwens best wezen en heeft heel wat links met games. De muziek die we te horen krijgen bij de opening credits is namelijk van Tadayoshi Makino, en die moet je zeker kennen van zijn bijdrage aan onder andere Monster Hunter World en Resident Evil 2, en natuurlijk het originele Dragon’s Dogma.

Het verhaal gaat als volgt: Ethan is nu een Herrezene en gaat achter de draak aan die zijn hart heeft gestolen. Maar na elke strijd met een demon verliest hij iets van zijn menselijkheid.

Check zeker ook onze review van de game, zo ben je helemaal mee.

"Dragon’s Dogma: Dark Arisen gooit je vanaf minuut één meteen in de actie. Tijdens de intro speel je als een naamloze ridder die, samen met zijn pawns, een oude ruïne verkent. Zijn activiteiten in het oude bolwerk leiden tot de vrijheid van de draak Grigori die de wereld teistert en onder meer de inwoners van het vissersdorpje Cassardis onder vuur neemt. Jij bent één van die inwoners en probeert de draak te lijf te gaan, maar blijkt niet opgewassen te zijn tegen het machtige beest. Grigori steelt je hart en vanaf dan ben je de Arisen, een man (of vrouw) met één missie: de draak doden en je hart terugwinnen. Je geeft je Arisen een naam en uiterlijk mee en hop, je avontuur is afgetrapt. Zo simpel kan het soms zijn."

Releasedatum
10/03/2017, 10/03/2017, 04/23/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments