Chaotische Crackdown 3-lanceringstrailer

wo 06/02/2019
Praga
0 reacties

We zouden het bijna vergeten tussen al die kleppers die eerstdaags op ons afgevuurd worden, maar 9 jaar na Crackdown 2 ligt diens opvolger Crackdown 3 in de rekken. Dit exclusief op pc en Xbox One.

Wij mochten de game recent nog hands-on aan de tand voelen en daar lees je alles over in ons hands-on verslag natuurlijk. Onze man werd niet echt warm van de sinle player en de looks van de game, maar was wel gecharmeerd door de multiplayer.

Zijn conclusie luidde dan ook: "De eerste Crackdown kwam in 2007 uit, op een moment waarop de Grand Theft Auto-reeks eventjes op rust leek, en een hele resem andere openwereldtitels het strijdtoneel konden inpalmen: uit diezelfde periode stamt bijvoorbeeld ook de eerste Prototype en Scarface: The World is Yours. Maar in 2019, met GTA Online dat nog altijd de plak zwaait en Red Dead Redemption II nog vers in het geheugen, verwachten we toch wat meer van een openwereldgame dan wat Crackdown 3 lijkt te presenteren. Maar ik verwacht wèl iets van de flitsende, duivels destructieve multiplayer, dat wel."

Releasedatum
15/02/2019
Beschikbaar voor