Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Onslaught-modus is PlayStation Exclusive tot november 2021

Als je van plan bent om Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Onslaught-modus te spelen, dan zal je toch een PlayStation-console in huis moeten halen, met de nadruk op moeten.

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Onslaught-modus is namelijk een PlayStation Exclusive tot 1 november 2021 vernemen we. Zombies Onslaught is een tweespeler, razendsnelle Zombies-ervaring voor Call of Duty: Black Ops Cold War.

In Zombies Onslaught zal je samen met een vriend of andere speler alles uit de kast moeten halen op verschillende locaties die zijn afgeleid van verschillende multiplayer-maps. Dit met precies dezelfde gear die je in traditionele zombies en multiplayer gebruikt, aangevuld met je favoriete primaire wapen.

De zogenaamde Dark Aether Orb beperkt je duo tot een specifieke ruimte op de kaart, waar de zombies beginnen te spawnen. Het doden van de zombies zal de Orb van stroom voorzien. Dood genoeg zombies en de Orb zal bewegen. Terwijl je in de Orb bent, krijg je geen Dark Aether-schade van buiten de specifieke zone die de Orb beschermt, waardoor spelers in leven blijven terwijl ze vechten tegen steeds moeilijkere ondode vijanden, en waarbij elke wave veerkrachtiger, sneller en dodelijker is.

Naarmate de Orb aan kracht wint en je meer vijanden dood, moet je in beweging blijven terwijl het veilige gebied verschuift naar verschillende gebieden op de kaart. Je zal dus ook elke keer je tactiek moeten aanpassen, alnaargelang de mogelijkheden van de map.

Releasedatum
11/13/2020

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments