Call of Duty-bedenker werkt aan verhaal gedreven PUBG-game

Daar waar PUBG meteen koos voor een battle royale-aanpak, startte Epic met Fortnites PvE-aangestuurde Save the World-modus, en kwam het nadien pas met een battle royale-modus op de proppen. Hoog tijd voor PUBG Corporation om die schade nu in te halen, en daarvoor haalde het bedrijf een stevige naam in huis...

Niemand minder dan Glen Schofield, die je zou moeten kennen van het originele Dead Space en zijn werk aan de Call of Duty-serie bij Sledgehammer Games, komt aan het hoofd te staan van deze nieuwe studio, genaamd Striking Distance.

"Throughout my career, I've had a lot of opportunities to make some remarkable games that tell incredible stories, and each of them has meant something special to me," zegt Schofield. "As a creative, the freedom to explore the PUBG universe has me excited about the possibilities, which I view as beyond the battle royale genre."

De man heeft dus doorheen zijn carrière reeds aan een aantal opvallende games mogen werken waarin het verhaal een belangrijke rol speelde of centraal stond. Als creatieveling heeft hij dan ook veel zin om aan de slag te gaan in het PUBG-universum.

Wij zijn alvast benieuwd.

Releasedatum
12/20/2017, 03/19/2018, 09/04/2018, 12/07/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments