Borderlands 3: Ultimate edition verschijnt op 10 november

Ontwikkelaar Gearbox heeft vandaag, tijdens 'The Borderlands Show', meer details vrijgegeven over de release van Borderlands 3: Ultimate edition.

Op 10 november kunnen we aan de slag met deze opwindende klassieker, die voorzien is van enkele leuke aanpassingen. Zo zal de Ultimate edition elke Borderlands 3 add-on bevatten en geeft het naast de basisgame ook toegang tot de 'Final Form cosmetics pack' . 

Bovendien zullen beide season-passes in de ultimate edition inbegrepen zitten. De eerste season pass bevat 4 DLC-packs, die allemaal gereleased zijn voor september. De tweede season pass daarentegen, bevat de unieke 'Director's cut' en de 'Desginer's cut'. De Director's cut bevat nieuwe missies en content en enkele behind-the-scenes extra's en zal gereleased worden in het voorjaar van 2021. De Designer's cut zal echter al uitgegeven worden op 10 november, waarbij nieuwe skill trees en de nieuwe 'Arms race mode' hun intrede zullen doen. 

De Ultimate edition is beschikbaar vanaf 10 november voor PC, Xbox- en PS-consoles. Gearbox liet bovendien weten dat je een gratis next-gen upgrade zal ontvangen als je besluit om de editie op de huidige generatie consoles te kopen, en dit vanaf day one. 

Releasedatum
09/13/2019
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments