Borderlands 3 krijgt ping-systeem en andere leuke features

di 09/07/2019
Praga
0 reacties

Het is nog even, maar gelukkig niet te lang meer, wachten op de release van Borderlands 3. Je tijd om de eerder verschenen Borderlands-games uit te spelen zodat je helemaal mee bent met de lore van het verhaal begint dus te dringen.

Na de nieuwe features die we vandaag ontdekt hebben, krijgen we alleen nog maar meer goesting om met de game aan de slag te gaan. We sommen ze even op zodat ook jij mee bent.

Eerst en vooral is er het ping-systeem dat we kennen uit Apex. Zo zal je ook in Borderlands 3 tegenstanders, loot en andere items kunnen pingen wat de communicatie tussen jou en je maten eenvoudiger maakt.

Daarnaast kan je met je vrienden aan de slag in een 4-player free-for-all duelling modus. Wat betreft de matchmaking, daar kan je al naargelang waar je op dat moment zin in hebt, aan de slag met andere spelers, en zowel solo als local multiplayer terwijl de game voor jou spelers zoekt om samen te spelen.

Ook zijn er een aantal mogelijkheden om in contact te blijven met je favoriete medespelers, zelfs wanneer jullie niet tezamen spelen. Zo kan je bijvoorbeeld items naar je makkers mailen of, wanneer je een uniek stuk gear scoort dat je zelf niet wil houden wanneer je vriend niet van de partij is, dan verschijnt dat in een vending machine in zijn game zodat hij dat later zelf kan aanschaffen.

Verder kan je ook je besturing naar je eigen stijl aanpassen, ongeacht het platform waarop je speelt, werden er features voorzien om het streamen te vergemakkelijken, is er uitgebreide Discord-integratie, enzovoort.

Releasedatum
13/09/2019
Beschikbaar voor