Blizzard spijst Blizzcon prijzenpot voor StarCraft II met opbrengsten nieuwe War Chests

di 18/07/2017
Lazlo
0 reacties

Blizzard introduceert een nieuw concept in StarCraft II waarmee je tegen een sterk verlaagde prijs cosmetic in-game items kan unlocken. De opbrengsten van die zogenaamde War Chests gaan voor een kwart naar de prijzenpot van het aankomende StarCraft II-wereldkampioenschap op Blizzcon.

De War Chests komen in drie vormen: Terran, Zerg en Protoss, en kosten je individueel ongeveer € 10. Wanneer je alledrie de chests aanschaft, betaal je € 25.

Het concept is dat je één keer een Chest koopt en die dan door online StarCraft II te spelen kan laten levellen. Zo speel je steeds nieuwe items vrij, vaak voor die los in de game beschikbaar worden. Zowel in co-op als in multiplayer kan je de Chests verder ontwikkelen.

Van alle aangekochte Chests gaat 25 % van de inkomsten naar de esportstak van StarCraft II. De eerste $ 200 000 wordt toegevoegd aan de prijzenpot van de StarCraft II World Championship Series tijdens Blizzcon 2017. Verdere inkomsten van de Chests gaan integraal naar de ondersteuning van het WCS-seizoen 2017 - 2018.

Releasedatum
10/11/2015
Beschikbaar voor