Blij dat ik glij in nieuwe Steep-DLC

vr 21/04/2017
Praga
0 reacties

De downloadbare content van Winterfest is vanaf 3 mei beschikbaar voor Season Pass- en Gold Edition bezitters op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Winterfest is eveneens apart verkrijgbaar aan €11,99.

Spelers krijgen de mogelijkheid om in de Alpen van Steep deel te nemen aan het gekste wintersportfestival ooit. De enorme open wereld van Steep wordt nog leuker met de toevoeging van een nieuwe sport: ‘the Winter Sled’. Bovendien bestaat de Winterfest-DLC uit 21 knotsgekke uitdagingen met meer dan 10 gekke kostuums, rekwisieten en gloednieuwe bazen die fans naar adembenemende avonturen leiden en het uiterste van hen vragen.

Het ontwikkelingsteam bij Ubisoft Annecy* geeft aan dat Steep is ontworpen voor een cultuur die draait om het delen van ervaringen met de wereld. Steep bevat een naadloze multiplayer, waarin spelers op een realistische manier de Alpen en Alaska kunnen ontdekken. Spelers en vrienden over de hele wereld kunnen samen uitdagingen voltooien of een plekje aan de top van de leaderboards bemachtigen. De replay feature breidt spelers hun ervaring nog verder uit, waardoor ze hun wildste en meest memorabele tricks kunnen herbeleven en deze zelfs op sociale media kunnen delen. Maar hier stopt het niet, want uitdagingen kunnen op elk moment gecreëerd worden om tegen vrienden te concurreren en de beste tijd of score te behalen.

Voor de ultieme Steep ervaring is er de Gold Edition, die de game en de Season Pass bevat. De Season Pass geeft spelers toegang tot het reeds beschikbare Adrenaline Pack en het aankomende Winterfest – en Extreme Pack, drie packs die exclusieve uitdagingen, unieke kostuums en extreme sporten bevatten die elke rit uniek en nog spannender maakt. Season Pass bezitters krijgen ook een exclusief Sneeuwman kostuum, 10.000 Steep credits en in-game helikoptertickets.

Releasedatum
02/12/2016
Beschikbaar voor