Black Ops 4: Operation Absolute Zero bevat heel wat extra content

wo 12/12/2018
Praga
0 reacties

De nieuwe festiviteiten voor de community en het seizoensevenement voor Call of Duty: Black Ops 4 begint nu op PlayStation 4 en volgt later op andere platformen.

De content drop genaamd Operation Absolute Zero brengt game-updates naar alle spelmodi. De content bestaat onder andere uit een nieuwe Specialist, een extra locatie op de Blackout-map, een voertuig voor Blackout, een speciaal evenement, items om je karakter te personaliseren en meer.

Operation Absolute Zero levert gratis nieuwe content, waaronder:

- Extra Specialist: Spelers kunnen de flow van gevechten een andere wending geven met Zero, een nieuwe Specialist voor zowel de multiplayer als Blackout. Zero kan door middel van hacken vijanden verstoren en afleiden en daarmee het tij van de strijd keren.

- Black Market uitrusting: Operation Absolute Zero brengt een Assault Rifle en SMG naar de Black Market, deze kunnen spelers ontgrendelen door Contraband Tiers te spelen. Daarnaast kunnen fans genieten van nieuwe tactische outfits, accessoires om je karakter mee te personaliseren, nieuwe personages om te gebruiken in Blackout en speciale melee wapens verpakt in feestelijk cadeau papier.

- Locatie en updates voor Blackout:  Hijacked is de nieuwste bestemming in Blackout, geïnspireerd door de klassieke multiplayer map van Call of Duty: Black Ops II. Een luxe jacht kan geplunderd worden om daar ook uit te rusten voor de vuurgevechten die onderweg naar de laatste cirkel worden gestreden. Eenmaal op het droge kunnen spelers ook achter het stuur klimmen van het nieuwe pantservoertuig met daarop bevestigde machinegeweer genaamd ARAV.

- Evenement voor de feestdagen: Samen met Operation Absolute Zero arriveert het feestseizoen in Blackout met speciale Tiers met seizoensgebonden items om te ontgrendelen, thematische mapdecoraties en zelfs sneeuwballen om te gooien in Blackout. Zo kunnen spelers hun vijanden in feestelijke sferen aanvallen.

- Zombies elementen: Daily Callings leveren nieuwe gameplay uitdagingen die Zombies spelers kunnen voltooien om bonus XP en Nebulium Plasma te verdienen. Het Black Ops Authenticity Stamp systeem biedt spelers de mogelijkheid om de resultaten van hun game online te delen via een persoonlijke code die aan het eind van elke match wordt gegenereerd, samen met Daily Tier Skips voor Zombies, waarmee spelers Black Market Tier-bonussen kunnen krijgen door elke dag Zombies te spelen.

Naast de gratis content van Operation Absolute Zero krijgen bezitters van een Black Ops Pass toegang tot de eerste lading content, voor het eerst beschikbaar op PlayStation 4:

- Multiplayer map, Elevation: Een middelgrote map geplaatst in een dorp in de bergen van Nepal. Elevation is een map waar spelers vooral de strijd van dichtbij aangaan in kleine huizen en krappe steegjes.

- Multiplayer map, Madagascar: Een grotere map die zich bevind op het platteland van Madagascar. De  stad staat op een heuvel, waar een medisch konvooi in een hinderlaag is gelokt. Het dorp wordt omringd door flank routes met een gevarieerde, natuurlijke omgeving en veel dekking voor spelers die de heuvel proberen te veroveren.

- Zombies ervaring, Dead of the Night: Deze gloednieuwe zombie ervaring speelt in 1912 en dropt spelers op een weelderig landgoed dat eigendom is van de beroemde schatten jager Alistair Rhodes. Dit keer kunnen spelers de rollen van nieuwe, kleurrijke helden aannemen en nieuwe wapens gebruiken om te strijden tegen diverse zombies. Ook nieuwe vijanden als vampiers en weerwolven, moeten worden verslagen om de nacht te overleven.  Verschillende acteurs hebben meegeholpen aan Dead of the Night: Madame Mirela (Helena Bonham Carter), Gideon Jones (Kiefer Sutherland), “The Brigadier” (Brian Blessed) en de Butler, Godfrey (Charles Dance).

- Blackout personage, Reaper: Bezitters van de Black Ops Pass krijgen direct toegang tot de cyborg huurling Reaper, een populaire Specialist uit Black Ops III, die nu naar Blackout komt.

Releasedatum
12/10/2018
Beschikbaar voor