BioShock-achtige first person horrorshooter Atomic Heart toont gloednieuwe 4K-gameplay

We houden het bijzondere Atomic Heart hier reeds een flinke poos in de smiezen, en de gloednieuwe 4K-gameplay toont nog maar eens waarom we deze actie-RPG van de Russische ontwikkelaar Mundfish zeker op de radar moeten houden.

Atomic Heart dat vorig jaar reeds moest verschijnen doet ons wat denken aan een mix tussen Singularity en BioShock. 

Atomic Heart is, voor wie deze titel niets zegt, een BioShock-achtige first person horrorshooter die ons meeneemt naar een alternatief universum tijdens de hoogdagen van de Soviet Unie.
In deze game kruipen wij in de huid van special agent P-3, die door de Sovjetregering naar een geheime locatie werd gestuurd nadat het plots van de aardbol leek verdwenen te zijn.

Waar deze game in uitblinkt is alvast het unieke en bizarre sfeertje, en de aparte setting en tegenstanders. Het lijkt er immers op dat de (industriële) machines op de een of andere manier tot leven zijn gewekt en in opstand komen.

Het goede nieuws is nu dat we de game niet alleen op pc, PS4 en Xbox One zullen zien verschijnen, maar ook op PS5 en Xbox Series X. De vraag is alleen wanneer dat het geval zal zijn want van een nieuwe releasedatum is nog steeds geen sprake...

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments