s
r
 

Bijna 8 minuten aan nieuwe gameplay van langverwachte Watch Dogs: Legion

Tijdens Ubisoft Forward heeft Ubisoft eindelijk meer getoond van het nieuwste deel in de Watch Dogs-franchise. Watch Dogs: Legion komt trouwens uit op 29 oktober van dit jaar op Xbox One, PlayStation 4, Stadia en pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. 

Later verschijnt de game ook voor Xbox Series X en PlayStation 5. Spelers die de game op de huidige consoles aanschaffen, ontvangen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. In Watch Dogs Legion staat Londen op de rand van de ondergang. Als lid van DedSec nemen we het op tegen criminele opportunisten, waaronder huurlingen, cybercriminelen en ander tuig, die de bovenhand hebben genomen over de verslagen regering.

Aan ons om leden te rekruteren voor het DedSec-verzet dus en die organisaties een halt toe te roepen. Dit doen we door gebruik te maken van de unieke play as anyone-feature. Dit is een volledig nieuw gameplayelement dat ons de mogelijkheid geeft om élk personage in de game te rekruteren en te spelen. Elk personage is uniek en heeft een eigen achtergrondverhaal, persoonlijkheid en vaardigheden. Hoe we die personages zullen inzitten, dat bepalen we volledig zelf.

Releasedatum
10/29/2020
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments