Big Fucking Guns in RAGE 2 gameplay trailer

di 15/05/2018
Praga
1 reacties

Gisteren kregen we al een voorproefje van RAGE 2 in een teaser, en vandaag gameplay in een trailer die er f*cking lekker uitziet.

RAGE 2 wordt een coproductie tussen Avalanche Studios (van het geweldige Mad Max) en id Soft (de pioniers van het FPS-genre). Zoals we uit de trailer kunnen afleiden blijven beide studio's trouw aan hun roots. Avalanche zorgt voor een uitgebreide open spelwereld die zijn gelijke niet kent, en id Soft duwt hem vol lelijkaards die jij met het meest waanzinnige wapenarsenaal aan flarden kan knallen.

Ongetwijfeld kunnen we ook nu weer onze buggies pimpen, zoals in het origineel, de open spelwereld verkennen en iedereen die ons in de weg staat aan flarden knallen of gewoon lekker platrijden.

De mensheid is (nog maar eens) in gevaar. In de decennia na de verwoesting van een asteroïde, herinner u RAGE, is het grootste deel van de aarde een meedogenloze woestenij geworden waarin bloeddorstige facties strijden om controle over kostbare hulpbronnen. Links en rechts duiken diverse nederzettingen op waar clans, bendes en gewone burgers hun stukje land claimen.

In RAGE 2 volgen we Walker, de laatste Ranger van Vineland, terwijl hij vecht om te overleven in de chaos van de dystopische wereld waarin hij is geboren. Met een breed scala aan wapens, voertuigen en vreemde krachten gaat Walker op pad om de tirannieke autoriteit te verslaan.

RAGE 2 verschijnt in het voorjaar van 2019 op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Releasedatum
14/05/2019
Beschikbaar voor

1reactie

hopelijk met meer RPG elementen en hopelijk geen MP want dan gaat de focus meer daarop liggen dan op de SP.

Rating:0