Bepaal je eigen look, speel- en vechtstijl in nieuwe GreedFall-trailer

wo 07/08/2019
Praga
0 reacties

We blijven vol verwachting uitkijken naar de release op 10 september van GreedFall, de nieuwste RPG van Spiders Studio. De game neemt ons mee op een avontuur naar het mysterieuze en onbekende eiland Teer Fradee, waar we niet alleen ons eigen lot maar ook dat van de nieuwe wereld in handen hebben.

In een nieuwe trailer tonen ontwikkelaar Spiders (die we kennen van het niet onaardige The Technomancer) en uitgever Focus Home Interactive de diverse gameplay mogelijkheden die de game te bieden heeft.

Dat begint al bij het aanmaken van je personage, starting skills, attributen en talenten, tot het crafting-systeem om je equipment aan te passen om jouw look en stats naar believen aan te passen.

Daarnaast is er ook de combat. Wanneer het aankomt op combat kan je het op je eigen manier aanpakken: vijanden onderwerpen met zware wapens, je rapier/degen/zwaard  gebruiken of uit de bol gaan dodelijke vallen en magie. Via het optionele tactische pauzemenu kun je strategisch je volgende zetten kiezen. Je party-leden volgen je in gevechten, maar hou er rekening mee dat dat ze elk hun eigen verwachtingen, doelen en motieven hebben. Zeg of doe het verkeerde en hun loyaliteit aan jou kan wankelen of zelfs helemaal veranderen.

Liever stealth? Geen probleem! Trek het uniform van een vijandelijke factie aan om je als een van hen voor te doen of gebruik je diplomatieke talenten om de elite te beïnvloeden.

 

Releasedatum
10/09/2019
Beschikbaar voor