Is The Beast Inside nog schrikwekkender dan Resident Evil 7?

di 13/03/2018
Praga
0 reacties

Horrorgames? Het is niet voor mij! Ok, ik heb Outlast uitgespeeld en ben een heel eind ver geraakt in Resident Evil 7. Wat op zich al een hele prestatie is waar ik, angsthaas die ik ben, toch een beetje fier op ben. En ook al ligt The Evil Within, ja de eerste nog steeds klaar, ik vind de moed niet om er aan te beginnen. Om dus maar te zwijgen van deze The Beast Inside..

The Beast Inside, is een fotorealistische horror game van Movie Games en Illusion Ray, die momenteel furore maakt op Kickstarter. Meer nog, de beoogde resultaten werden behaald en de game zal er dus zeker komen.

The Beast Inside is een pc horror game die gebruik maakt van fotorealistische graphics en die je zot maken door de ene mindfuck na de andere op je af te vuren. Waarbij dit laatste me een beetje doet denken aan het geniale Eternal Darkness (en de beruchte sanity effects) uit 2002.

Deze game neemt je mee naar twee periodes, enerzijds de Koude Oorlog en anderzijds de Amerikaanse burgeroorlog. Ik kan je alvast aanraden deze trailer te bekijken met je headset op, het geluid op 10 en je ogen helemaal opengesperd...