Battlefield-veteraan JackFrags: "Modern Warfare Ground War is bijna perfect"

di 24/09/2019
Randy
1 reacties

Battlefield-veteraan JackFrags is vol lof over Call of Duty: Modern Warfare en diens nieuwste mode Ground War. De game ging afgelopen weekend tijdelijk in open bèta en liet bij de populaire YouTuber een diepe indruk na.

Dat JackFrags gek is van de Battlefield-serie, dat is al een tijdje geweten. Hij maakt dan ook al jaren content rond de franchise, maar hij laat daarbij ook de kans niet liggen om eens een andere first-person shooter te proberen. Activision vroeg hem om z'n eerlijke indrukken weer te geven in een nieuwe video rond de Ground War-mode in Call of Duty: Modern Warfare. "Bijna perfectie", zo laat de YouTuber verstaan. "Maar kleine dingen zoals onder andere de visibiliteit van vijanden en de stroeve Aim Down Sight op pc zorgen regelmatig voor frustratie. Als Infinity Ward het geheel nog kan finetunen tegen launch, zitten ze met een topper."

Iemand hier nog de open bèta geprobeerd?

Releasedatum
25/10/2019
Beschikbaar voor

1reactie

Spel speelt heel goed.
Grafisch heb ik heel wat moeten tweaken om de blurry view wat te minderen maar qua gameplay hebben ze volgens mij terug het juiste spoor te pakken.

Rating:0