The Banner Saga 3 verschijnt in juli

za 14/04/2018
Praga
0 reacties

Vikings, ik kan er alvast geen genoeg van krijgen. Niet dat ik val op roodharige bebaarde, of van een flinke rosse snor voorziene mannen, maar de recente series en films waarin de brutale veroveraars uit het hoge Noorden te zien zijn, kunnen mij meer dan bekoren. Daarnaast is The Banner Saga-serie dan weer een van de beste in zijn genre, en kijken we uit naar de derde telg in de reeks.

Met The Banner Saga en The Banner Saga 2 leverde Stoic Games dan weer pareltjes van turn based games af die je als liefhebber van het genre gewoon gespeeld moet hebben. De aangrijpende verhaallijn, de grafische aanpak en uitgebreide mogelijkheden die deze titels aan boord hebben, maken er toch wel iets aparts van.

We hopen dan ook dat Stoic met de release van The Banner Saga 3, meteen ook het sluitstuk van het verhaal, alles uit de kast haalt om de ultieme game af te leveren die de serie in schoonheid afsluit.

Wil je de game trouwens meteen bij launch spelen, dan kan je vanaf nu het Dredge Ally-pack pre-orderen. Dat levert je heel wat extra's op zoals in-game goodies, inclusief Kivi, een Rank 10 character, de Tank combat ability, Sculptor's Tools dredge item, exclusieve Dredge Heraldry; Shield Cleaver heroic titel en een exclusieve ouverture track gemaakt door de Grammy-genomineerde componist Austin Wintory.

The Banner Saga 3 verschijnt bovendien in drie versies, zijnde de standaardversie, de Deluxe Edition met daarin de game, de soundtrack, wereldmap, digitale wallpaper en Gold Wasp-titel. Tot slot is er de Legendary Edition met daarin alles uit de deluxe editie aangevuld met de Shadow Walker-titel, Petrie Clan Wing legendary item en de digitale Gift of Hadrborg-novel.

Releasedatum
24/07/2018