Avontuurlijke launch trailer voor Syberia 3

do 20/04/2017
Praga
0 reacties

De launch trailer van Syberia’s nieuwste hoofdstuk neemt ons mee op het betoverende avontuur van Kate Walker. De trailer gunt ons een blik op haar unieke verhaal, en aan de vele lastige uitdagingen die Kate zal moeten overwinnen om de Youkols te helpen bij de succesvolle migratie van sneeuwstruisvogels.

Tijdens haar meeslepende reis in het hart van Siberië, vergezelt ze deze trotse dieren in hun migratie naar de heilige gebieden waar ze zich voortplanten. Het belooft een expeditie te worden die is getekend door onverwachte situaties, onbekende personages en uitdagingen die alle mentale vaardigheden van Kate op de proef stellen.  

Kate Walker gaat verder met haar wonderbaarlijke zwerftocht als een verloren ster die niet langer meer wordt begrensd door haar zon. De tocht neemt de speler mee door een Oost-Europees landschap dat is geteisterd door oorlogen en utopieën’, vertelt Benoît Sokal, schrijver en art director van de Syberia-serie.  

De prachtige, orkestrale muziek, gecreëerd door componist Inon Zur, geeft het universum perfect weer zoals bedacht door Benoît Sokal en zorgt daarnaast voor een mysterieuze sfeer in deze nieuwe trailer.

Spelers zullen als Kate Walker genieten van een gloednieuwe manier om fantastische landschappen in alle vrijheid te ontdekken, om mysteries te ontrafelen en om puzzels op nieuwe manieren op te lossen.

Het verhaal begint wanneer Kate meer dood dan levend wordt gevonden aan de kust nabij de Youkol-stam, een nomadische groep die zorg draagt voor sneeuwstruisvogels tijdens hun migratie. Opgesloten, als gevangenen van de stad Valsembor, moeten ze samen een weg vinden om hun avontuur voort te zetten in achtervolging van hun vijanden en onverwachte uitdagingen. Maar tegelijkertijd haalt het verleden van Kate haar in...

Releasedatum
20/04/2017
Beschikbaar voor