Assassin’s Creed Valhalla is de bestverkopende Assassin’s Creed-game ooit

Valhalla doet nog beter dan Origins en Odyssey. De game die momenteel beschikbaar is, op hou u vast, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One (X), PlayStation 4 (en later PS5), Stadia, Amazon Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store is zomaar eventjes de bestverkopende Assassin's Creed-game ooit.

En als je het mij vraagt, is dat terecht. De game neemt immers de beste elementen uit zijn voorgangers, maar voegt daar een pak nieuwigheden aan toe waardoor de game (en de reeks) fris, maar toch vertrouwd aanvoelt.

Ik denk bijvoorbeeld aan het bouwen van nederzettingen, geen automatisch regeneren van je health waardoor je de combat anders moet aanpakken, de loot die anders aangepakt werd, en natuurlijk Vikings.

Ik twijfel er niet aan dat fans van series als Vikings, The Last Kingdom, The Pagan King (film), Vikings (film) en andere Viking-gerelateerde series/films of whatever zich extra aangesproken voelen door deze game.

Het doet mij als grote fan van de Assassin's Creed-reeks dan ook deugd te zien dat Ubisoft nog steeds op het goede pad zit met de saga.

Releasedatum
11/17/2020

1 reactie

(Later Playstation 5) mocht al efkes weg.
Ik heb de Gold Edition hier liggen.

Nu enkel de Playstation 5 zelf nog....

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments