ARPG Warhammer: Chaosbane krijgt twee bètafases

vr 08/02/2019
Praga
0 reacties

Een lekkere Actie RPG à la Diablo III? Daar heeft ondergetekende wel heel erg zin in. Jammer genoeg zijn er voorlopig geen plannen voor een nieuwe telg in de Diablo-saga, en is er (correct me if I'm wrong) momenteel niets dat in de buurt komt. Kan Warhammer: Chaosbane dat op 4 juni verschijnt op pc, Xbox One en PS4 de leegte opvullen?

In Warhammer: Chaosbane strijden spelers met verschillende klasses, ieder met hun unieke vaardigheden en gameplay. Dit zowel online als in lokale co-op met maximaal 4 spelers. Samenwerking en strategie zijn dan ook van essentieel belang zijn om de hordes van Chaos te verslaan. Om het tij van de strijd te keren, kunnen we ook gebruikmaken van Bloodlust, een unieke mechanic in Warhammer: Chaosbane die een vernietigende kracht loslaat op het slagveld.

Warhammer: Chaosbane is de eerste actie-RPG die plaatsvindt in de wereld van Warhammer Fantasy Battles en verwelkomt spelers in het hart van de Oude Wereld, dat is getekend door de Grote Oorlog tegen Chaos, een bloederig conflict dat het rijk van de mensen verwoestte. Spelers kunnen de rol aannemen van een mens, high elf, wood elf of dwarf en verschillende iconische locaties ontdekken in het Warhammer Fantasy Battles-universum dat bij miljoenen fans over de hele wereld tot de verbeelding spreekt.

Warhammer: Chaosbane biedt vanaf maart toegang tot twee betafases, alleen toegankelijk voor spelers die de game gepre-orderd hebben. Naast deze exclusieve toegang, ontvangen deze spelers een experience-bonus die gedurende de hele ontwikkeling van een personage actief blijft, naast een pakket met 4 legendary crates.

De eerste betafase vindt plaats in maart en de tweede in april. Tijdens deze periodes krijgen de gelukkigen dan ook de exclusieve kans om het begin van de campaign te ontdekken en de verschillende klasses en hun synergie te testen in co-op.

Meer exacte informatie over de datums en content van deze fases wordt later bekendgemaakt.

Releasedatum
04/06/2019
Beschikbaar voor