Apex Legends' Fight or Fright Collection Event gestart

wo 16/10/2019
Praga
0 reacties

Met Halloween voor de deur pakken heel wat ontwikkelaars uit met speciale, Halloween gerelateerde in-game events. Iets wat dus ook het geval is bij EA's Apex Legends.

Het tijdelijke Halloween Collection event ‘Fight or Fright’ is nu live en loopt door tot en met 5 november.

"Een mysterieus figuur schuilt in de schaduwen en spelers kunnen zich opmaken voor een serieuze dreiging als de nacht is gevallen in Kings Canyon."

Waar kan je op rekenen?

- Tijdelijke Solo Mode: Shadowfall 
- Ervaar een angstaanjagende, duistere versie van de Apex games, die ditmaal worden gehost door een nysterieus figuur. Als spelers sterven, keren ze terug als een ondode versie van zichzelf en maken ze onderdeel uit van de krachtige “Shadow Squad” zonder wapens en zonder de vaardigheden van de Legend. Wél krijgen ze extra bewegingssnelheid en sprongsnelheid.
- Content in bijpassend thema
- Voltooi verschillende uitdagingen om exclusieves skins, badges en een music pack vrij te spelen.
- Tijdelijk beschikbare, premium cosmetics - Ontgrendel een set van 24 thema's en tijdelijk beschikbare, enge cosmetics; direct beschikbaar voor aankoop met Apex Coins, direct vrij te spelen met Crafting Metals of met Event Apex Packs.
- Dubbel XP weekend
- Verdien dubbele XP door in de top 5 te eindigen en te winnen. Deze bonus heeft betrekking op zowel Account-niveau als Battle Pass-progressie.

Releasedatum
04/02/2019
Beschikbaar voor