ANNO: Build an Empire Android launch trailer

ANNO: Build an Empire is vanaf vandaag verkrijgbaar als download in de Google Play Store voor Android-apparaten.

De game is ontwikkeld door Blue Byte, in nauwe samenwerking met Mi’pu’mi Games, en biedt de spelers een volledige ANNO-ervaring waardoor ze indrukwekkende steden kunnen uitbouwen op hun mobiele apparaten.

Op iOS-apparaten is ANNO: Build an Empire reeds uitgegroeid tot een uitgestrekte metropolis met een populatie van meer dan 200 miljoen inwoners die ruim 19 miljoen woningen bouwden. Nu is het aan de Android-gebruikers om zich te bewijzen als creatieve stedenbouwers, avontuurlijke reizigers en geslepen kooplieden om zo nieuwe wereldrijken uit te bouwen.

ANNO: Build an Empire is volledig opnieuw ontwikkeld voor mobiele apparaten, wat intuitieve touchscreen gameplay mogelijk maakt. De game bevat 60 verschillende grondstoffen en een 150-tal gebouwen om jouw imperium uit te breiden. Vanwege tactische en economische redenen is de online interactie met andere spelers, mogelijk door in-game chat systemen, een absolute must. Alleen zo verkrijg je absolute wereldoverheersing.

ANNO: Build an Empire is momenteel al beschikbaar in de App Store en is nu te verkrijgen op Android-apparaten. Android 4.0 en een internetconnectie zijn hiervoor vereist.

Releasedatum
10/01/2014
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments