Alle Black Ops 4-geruchten klopten als een bus

Battle Royale, geen single player, ...

do 17/05/2018
Michael
1 reacties

Activision heeft vandaag een pak details omtrent Call of Duty: Black Ops 4 naar buiten gebracht. De vele geruchten die de ronde deden, en waarvan ook wij jullie op de hoogte brachten, blijken accuraat te zijn geweest. Daarnaast zijn er nog enkele verrassingen opgedoken.

Zo zal er geen automatische health regeneration in het spel zitten. Je kan wel een spuit in je arm rammen op kritieke momenten, maar automatisch zal je levensbalk zichzelf dus niet langer aanvullen.

Er zullen ook verschillende personages opduiken die meerdere vaardigheden hebben: erop los knallen maar ook medische skills bijvoorbeeld.

Daarnaast lijkt de single player effectief te ontbreken. Elk personage krijgt wel enkele offline missies, wellicht een soort tutorial, maar meer ook niet.

De verwachte Battle Royale-modus bestaat ook en luistert naar de naam Blackout.

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Pc-gamers zullen de game via Blizzards Battle.net-platform moeten aanmelden, net zoals dat bij Destiny 2 al het geval is. Een logisch gevolg van de fusie die enkele jaren geleden plaatsvond.

Releasedatum
12/10/2018
Beschikbaar voor

1reactie

De CoD die niemand gaat kopen... Activision gaat hier hard zijn broek aan scheuren.

Rating:0