Alerte gamester uit Texas redt leven van medegamer in UK

di 14/01/2020
RobinVH
0 reacties

Straf verhaal uit het Verenigd Koninkrijk.

Daar zat Aidan Jackson wat te gamen met Dia Lathora, een jongedame uit Texas, Verenigde Staten.

Plots voelde Aidan zich niet al te best en liet hij aan Dia weten dat hij even op het bed ging zitten. Hij had zijn microfoon gedraaid, zodat Dia hem wel nog zou kunnen horen.

Maar plots bleef het stil. Dia wist snel dat er iets ergs aan de hand was. Dat bleek ook te kloppen, want Aidan had blijkbaar een aanval gekregen! Om welke soort aanval het juist ging, wordt nu nog onderzocht.

"We hebben niemand gebeld"

De ouders van Aidan zaten beneden toen plots hulpdiensten arriveerden. "We hebben niemand gebeld", liet de mama van de jongeman weten. Maar wanneer ze te horen kregen dat er een jongeman mogelijks een aanval zou gekregen hebben en dat het telefoontje uit de Verenigde Staten afkomstig was, wist Aidans mama meteen om wie het ging.

Eind goed, al goed! De jongeman is aan de betere hand en verder onderzoek moet nu uitwijzen wat juist de oorzaak van de aanval was. "Toen ik nog in het hospitaal lag, heb ik via de iPad van mijn moeder Dia meermaals bedankt", aldus Aidan. Hij speelt al terug spelletjes, maar nu met zijn kamerdeur geopend.