Agony neemt je mee naar de diepste krochten van de hel

vr 20/04/2018
Praga
0 reacties

De zon schijnt, het is zo'n 25 graden en als het voor jou nog een ietsje meer mag zijn, dan is een tripje naar de hel zeker niet te versmaden. Eind mei is het zover, dan gaan de poorten naar de hel open en kan je daar gaan genieten van helse temperaturen.

De survival-horrorgame Agony werd reeds een aantal keren uitgesteld, maar vandaag ontvinden we het hemelse bericht dat de game op 29 mei in de rekken ligt, en dit op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Deze door Kickstarter gefinancierde titel werpt spelers in een gruwelijke, uiterst vijandige versie van de hel. Daar moet je proberen te overleven en het raadsel oplossen van de mysterieuze Red Goddess, de architect van dit oord van pijn en verdriet, en meteen ook de enige entiteit die weet hoe je eruit moet ontsnappen.

Maar dat is nog niet alles... Opgejaagd door nachtmerrieachtige wezens krijg je de mogelijkheid om bezit te nemen van demonen en andere zielen om zo je weg uit de hel te vinden.

Agony biedt naast een volledige verhalende stand ook een open uitdagingsysteem met willekeurig samengestelde levels. Hierin moeten spelers zo lang mogelijk proberen te overleven om high scores te halen.

Releasedatum
29/05/2018
Beschikbaar voor