Agents of Mayhem verschijnt in augustus

ma 03/04/2017
Lazlo
0 reacties

Een gelekte trailer voor de aankomende titel Agents of Mayhem doet meteen denken aan die andere Volition-serie die het voorbije decennium onze harten verroverde: Saints Row. De game heeft ook een concreet releasekader gekregen. Op 18 augustus van dit jaar kunnen we beginnen knallen.

Agents of Mayhem neemt zichzelf niet al te serieus. Dat zie je overduidelijk in deze nieuwe trailer die de releasemaand van het spel aankondigt. Zet die versterker maar op "over 9000" en gooi die vuisten in de lucht, want aan een trailer met de The A-Team soundtrack op de achtergrond geniet je het beste in stijl.

In een wereld van bad versus evil, is deze bijzondere formatie van veelal onstabiele buitenbeentjes met de meest gestoorde wapens, samengekomen om de wereld te redden. De agents werken onder streng toeziend oog van Persephone Brimstone, ex-LEGION lieutenant, en haar meisje Friday, om de LEGION en zijn mysterieuze leider, de Morningstar, te verslaan.

Verken Seoul met een team van drie agents, die elk hun eigen look, humor, wapens en skills hebben. Spelers kunnen zelf hun team samenstellen en tussendoor switchen van de goedgebekte Daisy, die haar slag slaat met haar mini-geweer, naar Rama, een immunoloog met een futuristische boog voorzien van energy-pijlen, of Red Card, de gestoorde voetbalhooligan die met zijn prikkelbare humeur letterlijk een heel voetbalstadion leeg kan krijgen.

Met een speeldoos van twaalf unieke agenten waar uitgekozen kan worden, kunnen spelers voor elke missie bepalen wie ze van hun team het beste kunnen inzetten. Van een veel te knappe tv-ster tot een luchtpiraat of de wereldberuchte dief Fortune.

Dus ga er even voor zitten, wacht tot de muziek begint en kom erachter hoe jij jouw A-Team van agents moet samenstellen!

Releasedatum
18/08/2017
Beschikbaar voor