Adembenemend mooie Tales of Arise-trailer

ma 10/06/2019
Michael
0 reacties

We kregen tijdens Microsofts E3-presentatie geen nieuws over Tales of Arise. Het nieuwe spel werd wel getoond, en de beelden zijn echt heel erg mooi.

Tales of Arise vindt plaats in een zonnestelsel waarin de twee planeten Dahna en Rena zijn gehuisvest. De inwoners van Dahna hebben altijd respect getoond voor hun buren op Rena – een planeet die ze aan de hemel kunnen zien. Het volk op Dahna kent legendes en verhalen over Rena en diens inwoners, die werden doorgegeven van generatie op generatie. Door de jaren heen werden de verhalen ware feiten in de hoofden van het volk.

300 jaar lang heeft het volk van Rena over Dahna geregeerd, grondstoffen van diens planeet zitten innen en het volk hun vrijheid en waardigheid ontnomen. Tales of Arise begint wanneer twee mensen, beide geboren op verschillende werelden, hun lot willen veranderen en een nieuwe toekomst voor zichzelf en hun volk willen. Met een originele cast aan personages, een dramatische verhaallijn, dynamische gevechten, adembenemende omgevingen en klassieke Tales Of-elementen vormt Tales of Arise een nieuw begin voor de beroemde JRPG-franchise.

Releasedatum
TBA
Beschikbaar voor