75 miljoen spelers en grote update voor Call of Duty: Warzone in Season 5

Uitgever Activision heeft bekend gemaakt dat hun de battle royale-game Call of Duty: Warzone momenteel maar liefst 75 miljoen spelers heeft. Dat is maar liefst 25 miljoen spelers meer dan dan 3 maanden geleden!

Daarnaast is sinds gisteren ook het vijfde seizoen in Warzone van start gegaan. Daarin zijn weer heel wat wijzigingen doorgevoerd, voornamelijk om de map Verdansk wat aantrekkelijker en levendiger te maken.

  • Vanaf dit seizoen worden de treinsporen effectief gebruikt, want er rijdt nu een trein rondjes op de map. Je kan deze tactisch in je voordeel gebruiken door er op te landen of tijdens een gevecht er proberen ongezien op te springen. Ook het treinstation zelf is vanaf nu volledig toegankelijk
  • Een andere plek waar je vanaf nu in kan rondlopen is het stadion. De blauwe koepel is van het dak af geschoten waardoor het stadion nu ook een ideale landingsplek geworden is.
  • Aan de vele snipers in Downtown is nu ook iets gedaan. Want via kabels aan de buitenkant kan je makkelijk naar het dak klauteren of je kan ook voor de meer conventionele manieren kiezen zoals de trap of lift. 

Hopelijk heb je voldoende ruimte op je harde schijf, want deze nieuwe update weegt maar liefst 49,8 GB op de Xbox One en 33,9 GB op de PlayStation.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments