45 minuten Pokémon Let's Go-gameplay

Viridian City en Brock's Gym

wo 13/06/2018
Michael
0 reacties

In Pokémon: Let's Go Pikachu!/Eevee! keren we terug naar Kanto, de Pokémon,-regio uit Blue en Red. Dat waren de eerste games met Ash in de hoofdrol en dat zal een pak nostalgie opleveren. Daarnaast ook nieuwe features, want de serie maakt haar intrede op de Switch.

In bovenstaande video zien we onder meer de catch mechanics, die niet hetzelfde zijn als die in Pokémon Go. Onder andere Viridian Forest passeert de revue, inclusief Bug Pokémon, en de trailer passeert ook langs Brock's Gym.

Andere features van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! die vandaag onthuld zijn:

- GO Park: deze functie wordt actief als een speler verder in het spel komt. Hiermee kunnen spelers in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! bevriend raken met Pokémon uit Pokémon GO.Via GO Park kunnen Pokémon uit de regio Kanto overgebracht worden van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Deze Pokémon moeten vervolgens weer gevangen worden met een Poké Ball. De speler in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! kan op een geheel nieuwe manier met hen omgaan.

- Candy Jar: spelers kunnen uiteenlopende snoepjes gebruiken om hun Pokémon sterker te maken via een trainingssysteem dat geïntroduceerd wordt in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Later in het spel kunnen spelers hun Pokémon naar professor Oak sturen om hun snoep op te halen.

- Ruilen en vechten met gelinkte spelers: spelers kunnen online en via lokale draadloze communicatie ruilen en deelnemen aan enkele en dubbele gevechten met andere spelers. Voor het online vechten en ruilen is een actief lidmaatschap van Nintendo Switch Online vereist. Deze betaalde dienst wordt in september gelanceerd.

Releasedatum
16/11/2018
Beschikbaar voor