s
r
 

2K kondigt arcade brawler WWE 2K Battlegrounds aan

Na het verschrikkelijke WWE 2K20 van vorig jaar heeft 2K Sports wijselijk besloten om de WWE-serie even op rust te zetten. In plaats daarvan kondigt het vandaag de  arcade brawler WWE 2K Battlegrounds aan.

WWE 2K Battlegrounds, ontwikkeld door Saber Interactive, biedt explosieve spanning in een toegankelijke ervaring voor iedereen, van gepassioneerde WWE-fans tot casual spelers, met verschillende manieren om te spelen: 

  • Exhibition: Neem deel aan Exhibition-wedstrijden of onderweg, altijd en overal, in lokale en online multiplayer-actie voor maximaal vier spelers;
  • Campaign: Doe mee aan de avonturen van zeven nieuwe WWE hopefuls - exclusief ontwikkeld voor WWE 2K Battlegrounds - in Campaign mode en ga de strijd aan om een WWE-contract te verdienen. Onderweg ontgrendel je nieuwe arena's, geïnspireerd door locaties als de Everglades, een militair-achtige Bootcamp, Mexico, New York en Schotland, terwijl je begeleiding krijgt van legendarische persoonlijkheden als "Stone Cold" Steve Austin en Paul Heyman;
  • King of the Battleground: Neem het op tegen alle spelers in King of the Battleground, een online, last-man-standing modus waar vier spelers in de ring beginnen terwijl er buiten nog eens vier wachten om deel te nemen, waardoor je uitgedaagd wordt ze allemaal te verslaan;
  • Online: Test je jezelf in online toernooien en Exhibition-wedstrijden. 

Acht unieke Battlegrounds-omgevingen spelen een grote rol in de actie. Ze bevatten interactieve elementen die de chaos vergroten, naast een verscheidenheid aan waanzinnige melee-wapens die spelers kunnen gebruiken om tegenstanders neer te slaan. Maak je entree vanuit militaire helikopters, sla tegenstanders met auto's in een autowinkel en gooi ze in de kaken van een hongerige alligator in het moeras. Bombastische play-by-play wordt verzorgd door WWE-commentatoren Mauro Ranallo en Jerry "The King" Lawler om de sfeer compleet te maken.

Spelers kunnen ook hun eigen arena's aanpassen om elke vechtpartij een persoonlijk tintje te geven. Ook kunnen ze de Superstar Creator gebruiken om hun eigen, unieke WWE Superstar te creëren met verschillende lichaamstypes en -maten, gezichtskenmerken, kleding, haar en vechtstijlen.

WWE 2K Battlegrounds verschijnt op 18 september 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, Windows-pc via Steam, Nintendo Switch en Google Stadia. Met een roster van meer dan 70 WWE Superstars en Legends bij de lancering en extra Superstars die nadien uitgebracht worden.

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments