s
r

Samen gamen met deze Hollywoodsterren? Dat zou best wel eens kunnen!

Samen gamen met deze Hollywoodsterren? Dat zou best wel eens kunnen!

We blijven het zeggen: iedereen gamet! Zelfs sommige van de bekendste koppen die op deze aardbol rondlopen ontsnappen graag even aan de realiteit door in een game te duiken. Er zijn zelfs heel wat internationale sterren die hun voorliefde voor videogames niet onder stoelen of banken steken. Een overzicht!

Met wie heb jij, misschien zonder dat je het wist, misschien al eens een avondje liggen gamen, samen dungeons doorkruist of tegenstanders in de pan gehakt op het virtuele slagveld?

Elijah Wood

Voormalig Hobbit en ringdrager Elijah Wood is dol op games. Zo dol dat hij zelfs al heeft meegewerkt aan games als Legend of Spyro en Broken Age. Maar in zijn vrije tijd kruipt hij maar al te graag achter een controller of console. Recent werd duidelijk dat ook Wood niet kon weerstaan aan de Animal Crossing: New Horizons-hype. Hij dook in het spel namelijk op op het eiland van een fan, die compleet van haar melk was toen ze ontdekte wie de bezoeker was. 

Maisie Williams

Wat doe je als Game of Thrones-ster terwijl je in quarantaine zit? Gamen natuurlijk. Ook Arya Stark liet zich de afgelopen weken meeslepen door de Animal Crossing-hype. Zelfs in het spel volgt ze mooi de lockdownregels. Mark Van Ranst zou trots zijn op haar. 

Max Verstappen

Weinig atleten die zo graag gamen dan de Belgisch-Nederlandse autocoureur Max Verstappen. De jonge topper nam tot voor kort altijd een gamekoffer mee om tijdens zijn professionele reizen FIFA 19 en andere games te kunnen spelen op de ingebouwde PlayStationconsole. Maar zijn hart voor games liep vorig jaar blijkbaar wat uit de hand, waardoor sponsor Red Bull ingreep en hem aanmaande om minder tijd te steken in videospelletjes.

 

Mila Kunis

Met de Black Swan-actrice zijn we aanbeland bij een fervente liefhebber van World of Warcraft en Call of Duty. Achter Warcraft heeft ze uiteindelijk wel een punt gezet, omdat haar liefde voor het spel te veel tijd in beslag nam. CoD kan ze nog wel pruimen, al is het maar om af en toe enkele zombie-nazi’s af te maken.

Danny Trejo

Machete don’t text. But Machete games! De Amerikaanse acteur Danny Trejo kwam recent uit de kast als gamer. Ook hij liep te koop met Animal Crossing met een Instagrambericht waarin hij zocht naar vriendjes om te spelen. Wanneer hij geen schurken in twee splijt met zijn machete is Danny Trejo best wel te pruimen. 

Brie Larson

Het Captain Marvel-gezicht is al sinds haar jonge jaren een grote Nintendo-fan. Van de Gamecube over The Legend of Zelda: Breath of the Wild tot Animal Crossing, de games en consoles van de Japanse gameontwikkelaar zijn een constante in het leven van Brie. Momenteel vult ze haar dagen met New Horizons, waar ze maar al te graag mee uitpakt op Instagram. 

Henry Cavill

Wist je dat Henry Cavill de rol van Superman bijna misliep toen hij een telefoontje van Man of Steel-regisseur Zack Snyder negeerde omdat hij World of Warcraft was aan het spelen?  Cavill is een fervente pc-gamer en heeft in het verleden al zijn voorkeur laten blijken voor games als Total War en Overwatch. Dat hij uiteindelijk de hoofdrol kreeg in de The Witcher-serie van Netflix is daarom niet echt een grote verrassing.

 

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments