E-divisie speeldag 3 Xbox: Toppers blijven presteren, Ajax opnieuw in vorm, nieuwkomer pakt eerste punten

di 30/01/2018
JelleV
0 reacties

Ajax blijft ook deze speeldag ongeslagen net zoals AZ, PSV en Sparta Rotterdam. Dankzij de 9 doelpunten van Aristote deze week, pakt AZ de leiding in het klassement.

Stand na speelronde 3 op de Xbox.

De wedstrijd tussen Niels Krist van Heerenveen en Frank van der Slot van Sparta werd in extremis gewonnen door Sparta, Frank weet in de laatste seconden van de wedstrijd een geweldig doelpunt te scoren waardoor hij ongeslagen richting speeldag 4 trekt.

Daniel Kuipers van Willem II gaat opnieuw in de fout tegen een sterk spelende Aristote Ndunu van AZ. Onvoorzichtig verdedigen leidt tot 2 rode kaarten voor Willem II, waardoor AZ makkelijk de wedstrijd naar zich toe trekt en overtuigend wint met 3 -9.

Nieuwkomer Emre Benli van FC Twente kan stoomtrein Ali Riza Aygün van PSV niet afstoppen en gaat met 0 – 2 onderuit tegen de winterkampioen.

Steffan Vellinga van PEC Zwolle gaat roemloos onderuit tegen een sterke Paskie Rokus van Vitesse, 1 – 5 is hier de eindstand.

Nick Cooiman van VVV weet zijn eerste punten te pakken tegen Menno Bouhuijzen van NAC. Nick wint de wedstrijd met het kleinste verschil en zet zo de eerste drie punten op zijn naam.

Dani Hagebeuk van Ajax lijkt zijn sterke vorm van vorig seizoen helemaal teruggevonden te hebben. Hij speelt sterk en wint overtuigend van Danny Hazebroek van FC Utrecht met 2 – 4.

Een van de toppers deze speeldag was de wedstrijd tussen Jaey Daalhuisen van Feyenoord en Mitchel Denkers van ADO Den Haag. Jaey wint deze partij met 2 – 0.

Tom Heijnen van Roda JC pakt zijn eerste 3 punten tegen Levy Frederique van Excelsior. Ondanks de sterke partij van Levy, weet Tom toch de winst in de wacht te slepen en wint deze spannende wedstrijd met 2 – 1.

Ook de laatste wedstrijd van deze speeldag was een zeer spannend duel tussen Bryan Hessing van Heracles en Nick den Hamer van FC Groningen. Het was de ervaren Bryan die de wedstrijd in zijn voordeel kon beslissen, al zag hij zijn 2 – 0 voorsprong wel tien minuten voor tijd slinken. Ondanks dit late tegendoelpunt kon Nick de wedstrijd niet meer beslissen en pakt Bryan toch de 3 punten.