Dit was de E3 2017

Fotoreportage

ma 19/06/2017
Praga
1 reacties

De E3 zit er helemaal op voor dit jaar. Het was geen dikke E3, eerder een middelmatige, met weinig verrassingen en aankondigingen. Microsoft pakte uit met zijn Xbox One X, PlayStation hield het sober en serveerde ons datgene wat we mochten verwachten en Nintendo kon rekenen op heel wat bijval. Ik denk dat we zelfs zonder overdrijven mogen stellen dat Nintendo hier als overwinnaar uit de doos kwam, zeker bij de console/games-fabrikanten.

Qua persconferenties wist ook Ubisoft heel goed te scoren. Het kondigde heel wat titels aan, en had een paar verrassinen in petto waaronder Beyond Good & Evil 2. Daarnaast had je uiteraard Activision dat zwaar uitpakte met Call of Duty WWII en Destiny 2. Maar de game, die volgens de statistieken op het meeste bijval kon rekenen, was EA's Star Wars Battlefront 2.

In onze E3 2017-special kan je al de coverage, nieuws, trailers, specials en previews terugvinden die we wisten te scoren. Vandaag sluiten we de E3 alvast af met de leukste foto's vanop de beursvloer.

1reactie

Dat Egyptische piramide is wel heel erg tof van Assassin's creed origins had je maar zo'n collectors edition met een replica pyramide van het spel.
Al de andere foto's heel erg mooi en leuk.

Rating:0