s
r

De serie- en filmaanraders die je deze week kan streamen: van 'Rick and Morty’ tot 'Deputy’ (18/05)

De serie- en filmaanraders die je deze week kan streamen: van 'Rick and Morty’ tot 'Deputy’ (18/05)

Wekelijks worden we overstelpt met ontelbare nieuwe series en films die op de beschikbare streamingdiensten verschijnen. Maar wat is nu het bekijken waard? Om een antwoord op die vraag te formuleren belichten we daarom elke week de strafste nieuwigheden die je zeker een kans moet gunnen.

Rick and Morty (seizoen 4, deel 2)

Netflix

Wat ooit begon als een vreemde animatie-eend in de bijt is na enkele jaren uitgegroeid tot een immens fenomeen. Na een pauze van een half jaar zijn de geflipte professor Rick Sanchez en zijn paniekerige kleinzoon Morty terug van weggeweest om nieuwe intergalactische avonturen te beleven. Elke week een nieuwe aflevering waarmee je je een gescheurde nier lacht. Wubba lubba dub dub!

 

Deputy

Play & Play More

Fan van flikken die zich niet aan de wetgeving houden en er hun eigen manieren op nahouden om de wet te handhaven? In Deputy volgen we Stephen Dorff, die je misschien nog wel kent van het derde seizoen van True Detective (2019) of comicklassieker Blade (1998), als een bikkelharde sheriff die niet houdt van bureaucratie en zich liever gedraagt als een ouderwetse cowboy om criminelen bij de kraag te vatten. Oer-Amerikaanse televisie, maar nog wel genietbaar.

 

Inhuman resources

Netflix

De oudjes onder ons kennen Eric Cantona waarschijnlijk nog als een gevierde voetballer en driftkikker. Maar sinds zijn pensioen heeft de man zich toegelegd op een acteercarrière. Wat hij in zijn mars heeft als acteertalent kan je vanaf deze week zien in de Franse reeks Inhuman Resources, waarin hij een kerel vertolkt die tot het uiterste gaat om een job te krijgen en om een einde te maken aan zes jaar werkloosheid. Stevige en vaak zelfs zenuwslopende kost.

 

Once Upon a Time… in Hollywood

Play More

Moeten we Quentin Tarantino nog voorstellen? Natuurlijk niet! In zijn recentste langspeler blikt hij nostalgisch terug op het Hollywood van eind jaren zestig met Leonardo DiCaprio als Rick Dalton, een televisieacteur die zijn carrière nog een laatste stroomstoot probeert te geven. Dat doet hij met behulp van zijn kompaan en stuntman, Cliff Booth, die wordt vertolkt door Oscarwinnaar Brad Pitt. Maar de moordzuchtige gek Charles Manson en zijn volgelingen zorgen voor heibel. Once Upon a Time is een gezapige Tarantino-prent die zijn tijd neemt om je onder te dompelen in de tijd van toen. Maar wees gerust, de gekende QT-ingrediënten zijn ook deze keer aanwezig.

 

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments