Volgende week stevige update voor Red Dead Online

De zomer mag er dan al zo goed als opzitten, het belet Rockstar niet om op 10 september uit te pakken met wat ze zelf omschrijven als een zomer-update voor Red Dead Online.

De Zomer Update van Red Dead Online gaat live op dinsdag 10 september, tezamen met de eerste van drie nieuwe Frontier uitdagingen: gespecialiseerde rollen met elk hun eigen unieke pad, thematische activiteiten, items en meer, naarmate je door elke rol vordert.

Naast de rollen van Bounty Hunter, Trader en Collector, bevat de Zomer Update ook een heleboel nieuwe content, waaronder nieuwe Daily Challenges en Daily Role Challenges, meer dynamische events, heel wat nieuwe items en de nodige aanpassingen die het leven van de spelers op alle vlakken aangenamer moet maken.

Naast de eerste drie nieuwe rollen komen er drastisch verbeteringen in de besturing van spelers met een snellere en meer responsieve bewegingen in alle fasen van gevechten en motoriek; de mogelijkheid om het uiterlijk van je personage opnieuw te ontwerpen zonder je voortgang te resetten; grotere schadeweerstand in de Defensive speelstijl; nieuwe Ability Cards; nieuwe Daily Challenges en Daily Role Challenges; meer Dynamic Events over het hele grensgebied; en hoop nieuwe items en nog veel meer. 

Met elke rol heb je altijd nieuwe doelen om te behalen, die leiden naar unieke items en vaardigheden naarmate je vordert, naast Cash en Gold payouts. Terwijl Red Dead Online zich blijft ontwikkelen, worden en meer Frontier Pursuits toegevoegd, met meer rollen, nieuwe keuzes en meer manieren om je reis door de wereld van Red Dead Online te personaliseren.

Met elke rol verdien je automatisch Role XP wanneer je de activiteiten van een rol voltooit: wanneer je op een premie jaagt, verdien je Role XP voor de Bounty Hunter; wanneer je een collectible vindt krijg je Role XP van de Collector enzovoorts. Role XP telt mee in je progressie door 20 Role Ranks. Je zult elke 5 niveaus een nieuw niveau van onderscheid bereiken: Novice, Promising, Established en Distinguished. 

Als je een Role Rank ontgrendelt, verdien je Role Tokens en op bepaalde rangen ontgrendel je ook nieuwe skills, zoals de Bounty Hunter-mogelijkheid om te paard te duiken voor bescherming, of de mogelijkheid van een Trader om je kamphond te trainen om te waarschuwen voor een kampinval door dieven; upgrades van de draagkracht van je satchel; of toegang tot rolspecifieke Free Roam-evenementen. Elke laag heeft ook een set items die uniek zijn voor de rol en die kunnen worden ontgrendeld voor aankoop door middel van Role Tokens.

De Trader’s Novice Kit geeft je bijvoorbeeld toegang tot zeven Trader Role-items, waaronder een uniek zadel, een pistoolgordel en een stoofpot die je kamp voorziet van verse maaltijden om je cores en die van je Posse aan te vullen (en extra recepten om speciale stoofschotels voor te bereiden voor Gold Cores). De Established Kit van de Bounty Hounter geeft je, daarentegen, toegang tot zeven Bounty Hunter Role-items – waaronder een Bounty Wagon om meerdere premiedoelen vast te houden, het werpwapen genaamd the Bolas om de benen van premies mee te verwarren, een nieuwe outfit en meer.

Spelers die Distinguised-rangen bereiken verdienen een aantal nieuwe skills die nuttig zijn in al hun bezigheden in het grensgebied; gevorderde kampstijlen en comfort en herkenbare kledingartikelen die hun prestaties in elke discipline laat zien.

En dit alles is volgens Rockstar nog maar het begin. Dus als jij een RDO-speler bent, check dan zeker deze update.

Releasedatum
10/26/2018
Beschikbaar voor

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments