Prijsdaling en Event Pass voor PUBG

do 21/06/2018
Praga
0 reacties

Het is geen geheim dat de cijfers van het in den beginne razend populaire PUBG gestaag aan het dalen zijn. De redenen hiervoor zijn uiteraard het succes van Fortnite, én daarbovenop het feit dat het team weinig tot geen vernieuwing in de game stopt, en te lang wacht om problemen aan te pakken.

Om het tij alsnog te keren kondigt PUBG Corp. een aantal maatregelen aan. Om te beginnen krijgen we een prijsdaling die van toepassing is als je de game via Steam aanschaft. Zo daalt de prijs van 29,99 euro naar 19,99 euro, een korting van maar liefst 33 procent die geldig is tot en met 5 juli.

Later deze week, morgen vrijdag 22 juni, introduceert het team de nieuwe Sanhok Map (op pc), én de mogelijkheid om een Event Pass (toch gaan pikken bij Fortnite deze keer?) aan te schaffen.

Deze Event Pass voor PlayerUnknown’s Battlegrounds biedt nieuwe mogelijkheden aan spelers om items te unlocken in de game. Dit door spelers missies aan te bieden, en op te levellen waardoor ze nieuwe gear vrijspelen. Ook kunnen ze hun voortgang bijhouden.

PUBG deelt ook mee dat de Event Pass toegankelijk is voor spelers die er voor betalen, en ook voor hen die niet wensen te betalen. Besluit je echter om de pass aan te schaffen, dan speel je meteen heel wat exclusieve extra's vrij. Betaal je niet, dan krijg je deze uiteraard niet.

De eerste PUBG Event Pass loopt gedurende een maand, tot en met 21 juli, en zou daily missies, weekly missies, map-specific missies en nog een pak andere missies bevatten. Hij kost je net geen 10 euro en is goed voor 30 levels.

Wij begrijpen dat Fortnite met zo'n systeem naar buiten komt omdat de game gratis is, en de makers zo alsnog inkomsten halen. Maar PUBG is betalend, en dan moet je nog betalen voor deze Event Pass...

Releasedatum
07/12/2018
Beschikbaar voor