s
r

"Zou jij The Witcher 4 spelen met Ciri als hoofdpersonage?"

CD Projekt RED heeft momenteel de handen vol met Cyberpunk 2077. Maar dat wil echter niet zeggen dat The Witcher-reeks helemaal dood en begraven is...

Toen de hoofdschrijver van The Witcher 3, Jakub Szamałek, tijdens een Q&A de vraag voorgeschoteld kreeg of hij er ooit aan gedacht had om The Witcher-saga voort te zetten met Ciri als hoofdpersonage antwoordde hij “Interessante vraag, zou jij The Witcher spelen met Ciri als hoofdpersonage?"

Hij voegde daar nog aan toe dat het team spijt had dat het nooit dieper is ingegaan op Ciri's verleden, zeker omdat ze zo een interessant en boeiend personage is, en toch wel een belangrijke rol vertolkt in de saga. En ook al kwam ze (te) weinig aan bod in het derde deel, toch drukte ze haar stempel op het verhaal. Het is zeker een personage dat we nog niet afgeschreven hebben.

Leuk weetje: The Witcher's showrunner Lauren Hissrich voor de Netflix-serie had ook eerst Ciri in gedachten als het hoofdpersonage. Ze haalde daarvoor het idee uit het vijfde boek uit de saga, genaamd The Lady of the Lake.

Dus wie weet, misschien krijgen we ooit een prequel of een sequel met de blonde Ciri in de hoofdrol. Iets wat ik alvast wel zie zitten als fan van de saga.

 

2 reacties

Als je afgaat op waar The Witcher eindigde in de Blood and Wine expansie is Ciri de enige logische keuze. Geralt terug laten opdraven zou een perfect einde ondermijnen.

Rating:1

Inderdaad, laat Geralt maar van zijn wijnlandgoed en zijn pensioen genieten.

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments