Zet je schrap voor het Fortnite 14 Days of Summer-event

di 25/06/2019
Praga
0 reacties

Als we de commentaren mogen geloven, dan is dit het moment voor iedereen die gestopt is met het spelen van Fortnite om er weer aan te beginnen, en voor hen die de game spelen, een extra reden om door te spelen. Die reden? Het enige, echte en, Epic kennende, waarschijnlijk unieke Fortnite 14 Days of Summer-event.

Vandaag werd de aftrap gegeven voor het Fortnite 14 Days of Summer-event, en wie Fortnite speelt die denkt immers meteen aan extra, en waarom niet gratis, content. Als we het persbericht mogen geloven, dan kunnen spelers om de 24u, elke dag dus, rekenen op een nieuw item, aangevuld met een nieuwe LTM-modus elke dag, nieuwe dagelijkse challenges en gratis beloningen.

Ook de in-game store kan rekenen op nieuwe outfits, skins en andere hebbedingetjes voor de fans. En om de creatievelingen te belonen, ook Fortnite Creative kan rekenen op een nieuw eiland.

Geen fan van Fortnite Battle Royale, maar wel van de PvE-modus, genaamd Save the World, dan kan je elke dag rekenen op een nieuwe quest, en uiteraard een aantal gratis zomerse extra's.

Je kan ook quests tot een goed einde brengen waarmee je zogenaamde Summer Tickets kan scoren. Slaag je er dan in 14 quests te voltooien, dan speel je een nieuw "explosief" wapen vrij.

Maar eens proberen vanavond?

Releasedatum
25/07/2017
Beschikbaar voor