Xbox Series S kost 299 euro, Xbox Series X 499 euro, release 10 november

Het internet staat lichtjes in rep en roer want er is heel wat informatie gelekt rond Xbox Series X en Xbox Series S (hij bestaat echt) en ook over de prijs en releasedatum van de beide consoles is er meer informatie.

Als we de bronnen deze keer echt mogen geloven, dan liggen beide consoles op 10 november in de rekken. De Xbox Series S, digital only dus, zou voor 299 euro over de toonbank gaan, zijn grote broer, de Xbox Series X zou dan voor 499 euro over de toonbank gaan.

Voeg daar nog eens de Xbox Game Pass (+ Xbox Live Gold combi) aan toe en je kan voor heel weinig geld full next-gen gamen. Toch?

Persoonlijk vinden we deze prijzen echt wel goed meevallen, zeker wat betreft de Series S. PlayStation 5 zou ook een goedkopere versie hebben, maar of die ook tegen zo'n lage prijs over de toonbank zal gaan...

Wij hopen nu van harte dat PlayStation ook eindelijk zijn troeven op tafel legt, en open kaart zal spelen. (Ondertussen heeft Microsoft het bestaan van de Xbox Series S ook bevestigd - dank aan 9livesmember Bunkerbuddy om ons dit te melden)

Releasedatum
11/10/2020
Beschikbaar voor

1 reactie

MS heeft hem zelf al officieel aangekondigd...

https://twitter.com/Xbox/status/1303230071033880576

Rating:0

Commentaar toevoegen

Log in or to post comments