"Xbox-gamers zijn de betere gamers"

di 15/01/2019
Praga
3 reacties

Een studie uitgevoerd door LG bewijst dat Xbox-spelers 'betere' gamers zijn dan pc en PlayStation 4-gamers!

Technologiegigant LG voerde recent een studie uit in samenwerking met Activision die tot doel had te bepalen welke gamers, namelijk pc, PS4 of Xbox, de 'betere' gamers zouden zijn. Volgens LG bewijzen de resultaten van dit onderzoek dat Xbox-gamers beter zijn in het spelen van games dan pc- en PS4-gamers, én dat pc-gamers de 'minst goede' spelers zouden zijn...

De studie werd uitgevoerd door gebruik te maken van LG’s Elite Reaction Test, waarin spelers zo snel mogelijk op verschillende targets moeten klikken. Dit om hun player accuracy te bepalen, hoeveel doelen ze raken, hoe vaak ze misten en hoe snel ze waren om elk doelwit te raken. Nog volgens LG namen zo'n 1400 gamers deel aan de test.

Uit de studie bleek dat Xbox-gamers er in slaagden om 78 procent van de doelwitten te raken, PS4-gamers raakten dan weer 74 procent van de targets en de pc-gamers bengelen onderaan met 70 procent.

De test die je zelf kan uitvoeren op deze pagina werd in het leven geroepen door beide partijen ter promotie van Call of Duty: Black Ops 4. De test zelf kan je uiteraard niet echt wetenschappelijk of objectief noemen.

3reacties

volgens mij is dien test nie hetzelfde voor de verschillende platforms.
voor pc haalk een reactie score van 89.
xbox 98. xbox voelde veel trager aan

Rating:0

Raar dat je alleen weer commentaar op Xbox hebt en niet op PS4.

Rating:0

ik? ik gaf commentaar op de test, niet op xbox.

Rating:0