World of Warships: Legends volgende maand in Early Access op PS4

ma 11/03/2019
Praga
0 reacties

World of Tanks en World of Warships werden groot op de pc. Ondertussen doen de tanks het uitstekend op eender welk spelplatform, en dus is het hoog tijd om de Warships te water te laten op consoles. Vorig jaar, begin december, raakte bekend dat World of Warships zich een weg zou stomen naar zowel PS4 als Xbox One. En heel binnenkort kunnen we zelf ervaren hoe dat voelt.

Ontwikkelaar Wargaming liet ons via mail weten dat World of Warships vanaf 22 tot 24 maart in een laatste besloten bèta gaat, en dat we daarna (vanaf 16 april) met de Early Access-versie aan de slag kunnen op onze spelconsoles.

World of Warships: Legends werd vanaf de grond weer opgebouwd met de noden van de consolespelers in het achterhoofd laat Wargaming weten. De game zal volop gebruik maken van de mogelijkheden van de huidige generatie consoles. Reken dus op snelle(re) combat, een verbeterde UI, een nieuwe en intuïtieve besturing, console-exclusieve content en zo kunnen we nog even doorgaan. .

Ben je gecharmeerd door wat je te spelen krijgt, dan kan je gaan voor een van de drie Founder’s Packs. Je kan dan kiezen, afhankelijk van je liefde voor de game of de inhoud van je spaarvarken, voor een Premium, Deluxe of Ultimate pack.

 

Releasedatum
Q1 2015
Beschikbaar voor