World of Warcraft: Classic nipt in de zomervakantie

di 14/05/2019
Michael
4 reacties

Blizzard heeft bekendgemaakt wanneer World of Warcraft Classic zal verschijnen. Met als datum 27 augustus wordt voor het einde van de zomervakantie gekozen, wat met een iets ouder gamerpubliek geen onlogische keuze is.

De bèta gaat op 15 mei van start. Wil je daaraan deelnemen? Zie dan zeker dat het spel aangevinkt staat in je Beta Profile Settings van Battle.net. Dat controleren doe je op de officiële website.

Met WOW Classic keert de MMORPG terug naar de beginjaren van het beroemde spel. De gameplay valt niet te vergelijken met het hedendaagse Battle For Azeroth: alles duurt een pak langer. Desondanks dat er 'slechts' 60 levels zijn, zal het gemiddeld enkele weken duren om die maximum level te bereiken.

Zo lanceert deze Classic-release in het jaar dat World of Warcraft haar vijftiende verjaardag viert. Op 27 augustus gaat Phase 1 van start: als raids zullen enkel Molten Core en Onyxia's Lair beschikbaar zijn, want Classic wordt in fases onderverdeeld. Zo lijkt het alsof we terug op patches moeten wachten alsof het terug 2004/2005 is.

Voor de ijverige fans: om exact 00:00u middernacht zal WOW Classic dus beschikbaar zijn die 27ste augustus.

 

Releasedatum
2019
Beschikbaar voor

4reacties

Zal je daarvoor moeten betalen of is deze gratis te spelen?

Rating:0

Als je al een maandelijkse sub hebt op hun huidig game speel je gratis, zoniet is het 15$/maand
https://www.tomsguide.com/us/wow-classic-release-date-news,news-29578.html

Rating:0

Wat, 15 euro per maand ????
Dit is er toch wat over lol

Rating:0

DOLLAR... 15 dollar is de huidige 13xxx die je in eu betaald

Rating:0