World War Z post launch roadmap bekend

ma 06/05/2019
Praga
0 reacties

World War Z, Saber Interactives co-op zombieshooter, ligt reeds een poosje in de rekken. De game doet het verrassend goed, kreeg mooie scores en krijgt overal mooie commentaren mee. Hoog tijd dus om bekend te maken wat we allemaal nog mogen verwachten binnenkort.

Fans mogen zich deze en de komende maanden opmaken voor een nieuwe Tokyo-missie, een nieuw type zombie, een Six-Skull moeilijkheidsgraad, een wekelijkse challenge mode en nog een paar andere zaken. Het feit dat de game binnen de kortste keren meer dan 1 miljoen keer over de toonbank ging was voor zowel ontwikkelaar Saber Interactive als uitgever Focus Home Interactive het sein om volledig door te trekken om de vele fans te bedanken en te behouden.

In mei kunnen we dus rekenen op een gloednieuwe missie in Tokyo, tezamen met de verschijning van een gloednieuwe zombie die een dodelijk virus uitspuwt en kan herrijzen als je hem niet deftig afmaakt.

In juni mogen we dan de six-skull moeilijkheidsgraad verwachten, uiteraard met een daarbij passende reward. Daarnaast verschijnen er nog een aantal bonus cosmetics. Ook in juli kunnen we dan rekenen op een wekelijkse challenge modus, eveneens aangevuld met cosmetics en andere goodies.

Andere belangrijke updates/upgrades in ontwikkeling zijn onder andere een wave-based survival modus, private lobbies, de mogelijkheid om van klasse te switchen in de PvPvZ-potjes, field of view (FOV) en level of detail-sliders op pc.

Releasedatum
16/04/2019
Beschikbaar voor