Win een Xbox One met Saints Row 4: Re-Elected en Gat out of Hell

ma 12/01/2015
Praga
0 reacties

Heb jij zin om een moddervette Xbox One-console te winnen met daarbij nog eens Saints Row 4: Re-Elected en Gat out of Hell?

Dan zit je letterlijk goed bij 9lives. Je moet er wel wat voor doen natuurlijk. Wat? Ga langs bij Gamemania in Merksem op 16 en 17 januari en laat je fotograferen in de unieke Armchairageddon die op jouw achterste staat te wachten. Uiteraard volledig in de stijl van Saints Row, dus hoe gekker, hoe beter.

Je foto verschijnt kort daarna op de Saints Row-Facebookpagina waar je jezelf moet taggen om mee te doen. De leukste foto wordt er door Koch Media uit gepikt.

Opgelet om de prijs in ontvangst te nemen moet je op woensdag 21 januari om 14u00 aanwezig zijn in de 9lives-studio, gelegen bij Telenet, Liersesteenweg 4 te 2800 Mechelen. Je komt dan bij ons in de Armchairageddon de game in avant première spelen, we maken een leuke fotoreportage en overhandigen aan de winnaar dan de hoofdprijs.

In Saints Row: Gat out of Hell kidnapt Satan de leider van de Saints, tevens president van de VS om hem met zijn dochter te laten trouwen. Aan sidekick Johnny Gat om zijn baas te redden uit de hel. Daarvoor krijgt hij allerlei gestoorde wapens, waarvan de Armchairageddon er één is: een luie stoel met twee miniguns eraan vastgeplakt.