WIN een gouden PS4!

do 17/08/2017
Praga
0 reacties

Heb je altijd al willen hoe het voelt om letterlijk in de voetsporen te treden van Chloe Frazer en Nadine Ross die op zoek gaan naar de schat in The Lost Legacy, namelijk Tusk of Gamesha? Dan is dit je kans!

Dankzij PlayStation, en naar aanleiding van de release van Uncharted: The Lost Legacy, organiseren we een echte schattenjacht.

Ergens in Vlaanderen zullen er binnenkort een aantal schatkisten verborgen liggen. De inhoud van die schatkisten? Geen diamanten of juwelen maar wel een gouden (voor alle duidelijkheid: een goudkleurige, he) PlayStation 4 mét de game Uncharted: The Lost Legacy! Wie naast de hoofdprijs grijpt, maakt ook nog kans op goodies, games en zelfs een  goudkleurige PS4-controller.

Leuke extra: behoor je trouwens tot de winnaars, dan zal je de game vijf dagen voor release reeds kunnen spelen.

Hou 9lives.be en onze Facebook-pagina vanaf maandag 7 augustus dagelijks in de gaten voor meer info en tips!

1. Tip 1 - datum schattenjacht - vrijdag 18 augustus 2017 - tussen 14u00 en 17u00 - locatie Antwerpen

2. Tip 2 - De kisten worden verstopt en mensen moeten eerst een promoboy van PlayStation vinden die in de buurt is. Die stelt vragen over Uncharted, bij goede antwoorden ontvangen ze de code van het cijferslot op de kist. 

3. Tip 3 - Vrijdag 11 augustus verschijnen de eerste digitale schatkaarten op 9lives.be in dit artikel. Zo krijg je al een idee waar je moet gaan zoeken naar de goudkleurige PS4.

4. Tip 4 - De schat(ten) liggen verborgen in een Vlaamse provincie waar de letter A in voorkomt.

5. Tip 5 - Onderstaande schatkaart duidt de stad en de locaties aan waar de schatten verborgen liggen. Welke Vlaamse stad? Welke locaties? Aan jou om het uit te zoeken!

6. Tip 6 - De goudkleurige PS4 en andere prijzen liggen verborgen 'ergens' in Antwerpen.

7. Tip 7 - In de buurt van de vindplaatsen in de stad Antwerpen zullen PlayStation-medewerkers de schatten bewaken. Als je hen kan vinden, dan zullen zij je een aantal vragen stellen. Per goed antwoord krijg je een key waarmee je de kist kan openen.

8. Tip 8 - Start: Vind de schatkist op de aangegeven plaats. Hier start het spel!

9. Tip 9 - Locaties/opdrachten: Aan de hand van verschillende tips moet je verschillende locaties vinden. Op de startlocatie zal een vertegenwoordiger van PlayStation je de eerste tip bezorgen voor de eerste locatie. Op elke locatie vind je een opdracht om de code te vinden. Deze cijfers heb je nodig om het cijferslot van de schatkist te openen. Belangrijk! Respecteer de volgorde van de locaties (en dus ook de volgorde van de cijfers). Dit is immers de volgorde voor de code van het cijferslot.

Releasedatum
23/08/2017
Beschikbaar voor