Welke guild slaagt er in als eerste Azeroth's Mythic raid Uldir te clearen?

wo 12/09/2018
Praga
0 reacties

World of Warcraft: Battle for Azeroth's eerste raid, Uldir gelegen in Nazmir, het centrum van het door de Horde gecontroleerde continent Zandalar is een goeike volgens de kenners.

Met een zware focus op blood magic en het occulte weet Uldir ook op esthetisch vlak potten te breken. Voor Blizzard dus ook hier een stevige pluim.

Limit was trouwens reeds een sterke guild in het Legion-tijdperk, de vorige expansion voor World of Warcraft, met heel wat world first records wat betreft de bosses, zeker in de laatste raid van de expansion, namelijk Antorus, the Burning Throne.

Deze week krijgen WoW-spelers de kans om op twee nieuwe manieren naar Uldir te reizen. De casual spelers kunnen dat via de LFR (Looking for Raid-feature), een easy mode matchmaking-systeem voor de eerste sectie. Hardcore spelers die gaan uiteraard voor de hoofdprijs, als eerste guild ter wereld de raid op Mythic, nog straffer dan Heroic, te clearen.

Momenteel staat Limit trouwens bovenaan met 3/8 bazen gecleared. Daarnaast prijken er nog minstens 10 teams op het leaderboard met een score van maar of minder dan 1/8.

Om jullie een idee te geven hoelang zo'n raid kan duren, dat kan gaan van minder dan een dag tot meer dan twee weken. In Legion duurde elke Mythic-raid respectievelijk gemiddeld zo'n 18 uur, drie dagen, elf dagen, negentien dagen en acht dagen.

Wie er deze keer zal in slagen om als eerste guild ter wereld de nieuwe Uldir-raid te clearen kan je trouwens live volgen. Je kan de teams middels live updates volgen via deze website.

Method, een van 's werelds beste guilds zal hun Mythic raid progressie vanaf vandaag live streamen, dat via deze Mythic Uldir Raid Progress [Method]-pagina.

 

Bekijk een live video van Method op www.twitch.tv

Releasedatum
2018
Beschikbaar voor