Wederom zotte solden in de PlayStation Store!

do 22/02/2018
Praga
0 reacties

Vanaf vandaag tot en met 7 maart kan je in de PlayStation Store weer rekenen op zotte koopjes, met kortingen tot maar liefst 60 procent. Bovendien staat de PlayStation Store Deal of the Week volledig in het teken van een van de meest gespeelde games van het moment, Epic Games' Fortnite. En nu mogen jullie eens raden welke game ondergetekende gisteren is beginnen spelen op PS4. (Nadat ik het eerder al op pc speelde...)

Inderdaad, ik heb gisteren mijn eerste potjes Fortnite op PS4 gespeeld met Joeri, Lazlo en Ard (want ja wij crewies durven al eens na de uren samen een potje te gamen), en het was dik in orde.

Niet moeilijk dus dat ik straks meteen deze Fortnite-deals ga checken eens ik thuiskom.

Daarbovenop nog een hele shitload aan games die kunnen rekenen op een korting tot en met 60 procent. Dit voor titels als Pro Evolution Soccer 2018, L.A. Noire, Rocket League, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Destiny 2, Tekken 7 en een pak andere games.

En als je dan nog wat geld overhebt, dan is er nog steeds het aanbod games onder de 10 euro. Het lijkt wel alsof Pasen iets vroeger valt dit jaar...

 

Releasedatum
01/01/1995
Beschikbaar voor