We zoeken esports-experts!

wo 16/08/2017
Randy
0 reacties

9lives zoekt extra redacteurs op (semi-)vrijwillige basis om ons team te versterken! Gek van esports en wel wat writing skills en/of video skills? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Jij volgt de esports-scene op de voet. Competitiematchen van Rocket League, League of Legends, FIFA, Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 of Hearthstone zijn jouw favoriete kijkvoer. Namen als S1mple, ScreaM, Faker, Logix en Kuxir97 doen een belletje rinkelen. Je kijkt reikhalzend uit naar nieuwe match streams en weet als geen ander op een duidelijke en laagdrempelige manier gamers en non-gamers mee te krijgen op de esports-trein.

Je schrijft of monteert samenvattingen van matches, belicht de coolste en most epic moments uit de nationale en internationale esports-scene en laat je eigenzinnige en creatieve blik schijnen op competitieve games. Je kan goeie Nederlandstalige teksten schrijven en/of kan uit de voeten met een camera en/of microfoon om zelf video’s op te nemen en te monteren. Je beschikt ook over een degelijke kennis van het Engels om interviews af te nemen of buitenlandse events bij te wonen.

Interested? Great, stuur wat voorbeeldteksten of video’s naar praga@9lives.be en randy@9lives.be, geef een woordje uitleg en wie weet draai jij binnenkort mee in de 9lives-redactie!