We mogen dit jaar nog een nieuwe Need for Speed verwachten

wo 06/02/2019
Randy
2 reacties

Electronic Arts heeft haar kwartaalcijfers vrijgegeven en die liggen lager dan ingeschat. Voor het nieuwe fiscale jaar wordt alles ingezet op de nieuwe Star Wars-game - voluit Star Wars Jedi: Fallen Order - en een nieuwe Need for Speed.

Redenen van de lagere kwartaalcijfers? Naar eigen zeggen heeft Battlefield V een miljoen minder exemplaren verkocht dan verwacht. Oorzaak zou het uitstel zijn van de game. Ook FIFA 19 deed het minder dan zijn voorganger. Naast Star Wars, Need for Speed en de gebruikelijke sportgames mogen we ook een nieuwe Plants vs. Zombies verwachten.

Dat Apex Legends het momenteel goed doet - iets meer dan 24 uur na de launch - dat is een feit dat just is. Net als bij Anthem wil EA ook Apex Legends post release optimaal ondersteunen. Komt daar nog bij dat we een "nieuwe Titanfall-ervaring" krijgen dit jaar. Die game wordt géén free-to-play-titel, maar zal wel een "twist" meekrijgen binnen de franchise.

Maar dus een nieuwe Need for Speed. Mij moet je het geen twee keer vragen, ik snak al veertien jaar naar een Need for Speed Underground 3. Iedereen akkoord? Ja toch, he?

Releasedatum
05/11/2015
Beschikbaar voor

2reacties

Underground 3 all the way!

Rating:0

Inderdaad, underground was een heel tof spel.
Vooral Drag race.

Rating:0