We moeten niet meteen op een nieuwe Battlefield-game rekenen

do 31/10/2019
Praga
3 reacties

Slecht nieuws voor de fans van de Battlefield-reeks of shooterfans die hoopten om volgend jaar opnieuw aan de slag te gaan met een nieuwe Battlefield-game.

Vorig jaar verscheen Battlefield V, normaal dus dat we dit jaar geen nieuwe game kregen in de reeks. Heel wat fans hoopten dan ook dat ze volgend jaar, in 2020, met een nieuwe telg aan de slag zouden kunnen. Pech!

EA heeft tijdens een aandeelhoudersvergadering immers laten weten dat we ten vroegste in 2022 opnieuw aan de slag zullen kunnen met een Battlefield-titel. Voorlopig is de hoofdrol dan ook weggelegd voor Respawns Apex Legends dat dit jaar aan 70 miljoen spelers zou zitten.

Electronic Arts zou immers nog heel wat plannen in petto hebben voor de free-to-play shooter en wil het ijzer smeden terwijl het heet is. Verder wil het van Apex ook een hit maken in China en wil het de game klaarstomen voor het esports-circuit.

 

3reacties

Maar goed ook, kunnen ze geen stinkers meer afleveren zoals BfV een jaar geweest is.
Ze hebben wat recht te trekken... Al een jaar lang het gevoel een beta/early access te spelen, maar begint met de laatste update eindelijk een betere versie te worden. Nog een goeie anti-cheat en RSP en we zijn er!

Rating:0

Heel belangrijk punt: anti cheat is om te wenen in BF1 en BFV. games full cheaters!!!!

Rating:0

Iedereen is gelukkig dat volgend jaar geen nieuwe komt, dit wil zeggen dat ze BFV gaan blijven supporten, terwijl velen schrik hadden dat na de laatste grote update met de Pacific (ook hier geen enkel bericht over terug te vinden?), de support wel eens zou kunnen stoppen.

Hier enkel negativiteit!

Rating:0